It’s buzzing…

Een feestje! Om te bedenken. Om te maken. En om te doen!
Dat is Some small stories voor ons.

Een jaar lang inmiddels (yay!) slepen we onze koffers – gevuld met alledaagse avonturen – wekelijks naar onze veranda. Om ze daar leeg te kiepen en de inhoud ervan om te smeden tot ieniemini-reisverslagjes over het wonderbaarlijke circus van alledag. Eerlijk is eerlijk: het was bepaald geen opwelling om Some small stories te gaan maken. Eindeloos hadden we er over gedroomd. En gefantaseerd. Totdat we éindelijk besloten tot actie over te gaan. En met een enthousiast ‘Bommetje!’ begonnen aan onze supersiss expeditie.

En wat is het leuk! Simpelweg LEUK! Sinds we dat echt durven voelen (want natúúrlijk wierpen we van te voren wel duizend mitsen en maren op) laten we ons in de allereerste plaats drijven door de verrukking van het gewoon DOEN.

‘Tell me a picture and I’ll draw you a story’.

Zo stelden we onze samenwerking altijd voor. En zo wérkt het ook. In het echie.
Two sisters, a camera and a pencil. Meer is het niet. En tegelijkertijd is het ons alles. En onze playground?
Die breiden we langzamerhand een beetje uit.

Vóór de veranda van ons berghutje vonden we pas geleden nog een heel klein stukje onontgonnen terrein. Ideáál voor een moestuintje (‘Zou je dat nou wel doen? Heb je daar wel tijd voor? Leidt dat jullie niet teveel af van ándere belangrijke dingen?’)

Planting new seeds by Some small stories

 

We hebben er van de weeromstuit héérlijk een paar dagen met onze handen in de aarde gezeten.
Om allerlei nieuwe zaadjes te planten. Bij wijze van experiment. Een beetje zon, een paar druppeltjes water, regelmatig een scheutje liefde en dan maar kijken wat er tot bloei komt. Niets staat vast en alles is mogelijk. Verrassend genoeg voelt dat inmiddels niet meer wiebelig, maar geeft het vooral ruimte.

Spéélruimte.

Benieuwd naar onze garden? We hebben Feestboekjes geplant. En Instagrammetjes.
Geinige plantjes die het hele jaar door schijnen te bloeien. Benieuwd naar hoe ze ontkiemen? Net zoals je kunt aanschuiven op onze veranda, ben je ook welkom om een kijkje te nemen bij ons mini-lapje grond.
(Nee, het is geen akker van 1000 hectare! Veel te bewerkelijk). Een klein tuintje is precies leuk.
Het moet wél een feestje blíjven…

 Line + Lasse

Geef een reactie